Scooby-Doo. 281 Posted July 2, 2020 Gotuj ze Scooby'm! Siemka, dzisiaj pokaże wam jak zrobić spaghetti! Składniki: -Sos do Spaghetti polecam "Culineo" -Olej -Mięso Mielone -Makaron -Sól -Pieprz -Woda Sposób przygotowania: W garnek wlej nie dużą ilość oleju i czekaj, aż się rozgrzeje. Gdy olej nam się rozgrzał możemy wkładać do garnka mięso mielone (Mieszamy) Gdy nasze mięso będzie już odpowiednio ugotowane wlewamy do garnka z mięsem sos do spaghetti. Jak sos będzie już ładnie bulgotał, doprawiamy go solą oraz pieprzem. (Wyłączamy gaz) Mięso już zrobione pora na makaron. Do drugiego garnka wlewamy wodę do połowy garnka, solimy wodę (1 łyżeczka) i dajemy ją na gaz. Gdy Woda zacznie się gotować możemy już wsypać makron. Sprawdzamy łyżeczką, czy nasz makaron jest odpowiednio miękki jeżeli tak, bierzemy sitko nad zlew i do sitka wrzucamy makaron. Smacznego! Pozdrawiam, Kucharz Scooby-Doo🐾 2 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dzik z podwórka 32 Posted July 2, 2020 Magda Gessler wraca na dzielnie, super poradnik ide gotować <3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Miki 20 Posted July 2, 2020 Lepszego przepisu to ja nie widziałem . Już lecę robić dobre spaghetti 1 Share this post Link to post Share on other sites
Miyuko_b. 114 Posted July 2, 2020 to jest ostatni poradnik tego typu, który czytam. dzisiaj natomiast robisz mi ochotę na spaghetti :v plusik! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Makviuy. 197 Posted July 2, 2020 Droga do junior mastercheffa cz.2. Ja bym Ci radził się zmierzyć z mietczynskim albo ukraść mu chamsko parę przepisów, abyś mógł wyeliminować konkurencje Share this post Link to post Share on other sites
hantaro 195 S.Admin Posted July 2, 2020 Kiedy przepis na kajzerke z chrzanem? Jeśli można zapytać oczywiście Share this post Link to post Share on other sites