Dzik z podwórka 32 Posted July 4, 2020 Witam w dzisiejszym poradniku wyjaśnię wam, jak poprawnie skosić trawę w waszym ogrodze. Więc zacznijmy od tego, że będziecie musieli w waszych mieszkaniach poszukac nożyczek (czym mniejsze tym lepsze bo dokładniej trawa zostanie skoszona). Następnie wybieracie się do ogrodu i dokładnie przycinacie trawę. Gdy już to zrobicie należy udać się do rodziców o wynagrodzenie finansowe za wykonaną pracę. Gdy dostaniecie od rodziców 20, 50zl to idziecie do sklepu, kupujecie paseofcarde (tylko pamiętajcie paseofcardy - nie cheesterfieldy czy lmy) i kod który na nim się znajdzie wysyłacie do @ Kuba . To wszystko w tym poradniku, dziękuję. Koście trawe. 1 1 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
`Slodka Cpunka 109 Posted July 4, 2020 Uważam, że ten poradnik sporo wniósł do mojego życia i jest naprawdę przydatny.. Gdyby nie Ty, to dalej niosła bym nudne życie bez koszenia trawy. Naprawdę poradnik wart pełnego podziwu, jestem, aż wzruszona, że w naszym, jakże pięknym kraju istnieją jeszcze tak inteligentni ludzie.. Brawo, normalnie brawo :') 👏👏 2 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jason Voorhees 175 [email protected] Sieci Posted July 4, 2020 Coś pięknego 2 Share this post Link to post Share on other sites
Scooby-Doo. 281 Posted July 4, 2020 Jutro, na pewno będę właśnie tak kosił trawę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wróbel 70 Posted July 4, 2020 Ojj byqu, ale sie nahapie hajsuuu... Ua Jedna roboczogodzina cos kolo 20 kosztuje, a na działce skoszenie trawy nozyczkami mi zajmie z nw ile xD Zarobek powinien być niezły, dankeszyn wariato Share this post Link to post Share on other sites
Makviuy. 197 Posted July 5, 2020 Co ja tu robię wgl XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Miyuko_b. 114 Posted July 5, 2020 to jest prawidłowy poradnik! Share this post Link to post Share on other sites