Scooby-Doo. 281 Posted July 6, 2020 Pytanie dnia!Czy mieliście kiedykolwiek kontakt z dzikim zwierzęciem? ~Tak z wilkiem na szczęście byłem z wujkiem na ambonie. Share this post Link to post Share on other sites
Wróbel 70 Posted July 6, 2020 Oj tak byczqu, z papugami xD Z kuniem rafaem Zzzz ee jeszcze z sowom Share this post Link to post Share on other sites
Makviuy. 197 Posted July 6, 2020 Czy mieliście kiedykolwiek kontakt z dzikim zwierzęciem? Tak ze świnią z kłami 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dzik z podwórka 32 Posted July 6, 2020 tak z dzikiem oczywiście z podwórka Share this post Link to post Share on other sites
Miyuko_b. 114 Posted July 6, 2020 z jelonkiem, dzikiem xd Share this post Link to post Share on other sites
666Apostol 15 Posted July 6, 2020 Codziennie mam wrażenie, że mam z nimi styczność jak w pracy jestem 😁 Ale tak serio to tak z dzikiem i z lisem Share this post Link to post Share on other sites
`Slodka Cpunka 109 Posted July 7, 2020 Ta z lwem w ZOO. A tak serio to z lisem, wiewiórką i jelonkiem. Share this post Link to post Share on other sites